Medlem i närbild

Medlem i närbild - Brownie!

2009-07-30 14:54 #0 av: Stephanie

Denna vecka är Brownie våran Medlem i närbild! Läs hennes svar på våra modefrågor i denna artikel!

Vilket plagg trivs du bäst i? Jag tror att det är jeans. Använder oftast stuprör, färgerna är väl svart, mörkblå o ljusblå. ;) Märkerna är lite olika, de betyder inte så mkt för mig utan jag bryr mig mer om utseendet och passformen än märket.

Använder du helst skor med klack eller gympaskor? Jag tkr att skor med klack är snyggast men bekvämast är gympaskor.

Vilken färg passar du bäst i? Orange.

I vilken butik köper du helst dina kläder? Mango, Gina Tricot och JC. Mango "lockar" mig väl med alla dessa starka och underbara färger. Gina tricot har alltid snygga kläder tkr jag och passar ungefär alla. JC hittar jag väldigt ofta jeans och klänningar i så där kikar jag alltid också in :) Fast annars är affärerna jag handlar i ganska blandat. Gillar att köpa ett plagg i en butik och ett i en annan, då får man liksom lite blandad stil :).

Vad köpte du senast du köpte kläder? Tre tröjor/tunikor köpta på Mango. Alla tre har ungefär samma passform och urringning. Den ena var helsvart, den andra var aprikosfägad o vit randig och den sista var aprikos/orange i färgen.


En av de nyinköpta tröjorna från Mango

Är märket på kläderna viktigt för dig? Nej, så länge kläderna är snygga o passar bra kvittar det.

Är du noga med vad du har på dig? Om jag bara går hemma kvittar det vad jag har på mig men om jag ska iväg vill jag piffa till mig :).

Vilket är ditt favoritplagg? Det måste vara min orangea tunika, bara så härlig färg tkr jag :)

Vad betyder mode för dig? Egen stil,roligt och ett sätt att uttrycka sig på.

Vad tittar du först på när du köper kläder? Utseendet och om det passar min stil.

Vad har du för stil? Min stil är väl helt enkelt väldig blandad ibland använder jag väldigt softa kläder/baggy medans ibland kör jag tight och pimpad ;) Älskar liksom att variera mig.

Vilket klädesplagg planerar du att köpa nästa gång? Nästa gång planerar jag att storshoppa så det blir nog lite allt möjligt! ;) Det blir nog några par stuprör till hösten och kanske ett par jensleggings :)

Klänning modeifokus.JPG
En av favoritklänningarna!


Vi tackar Brownie för den lilla intervjun och förstås för bilderna! Glad

Anmäl
2009-08-02 11:55 #7 av: Link-

Vilken rolig kategori! Skrattande Kul att läsa.

Anmäl
2009-08-02 13:31 #8 av: Stephanie

#7 Vill inte du vara med och svara då? Flört

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.