Allmänt

Studenten!

2008-05-13 12:54 #0 av: KamillaB

Nu är det snart dags för studenterna att lämna skolorna och ge sig ut i den stora oskyddade världen, men vad har man på sig en sån dag?! Och vad har man på sig på alla festerna innan?

Stort grattis till alla er som ska ta studenten!!

Jag minns hur svårt det var att välja en studentklänning, man ville ha något unikt, något som inte alla andra har!
Så det slutade med att jag köpte en vanlig vit klänning i ett snyggt tyg, sedan sydde jag om den. Och det var ingen som hade en likadan ;)

Man ska välja en bekväm klänning som inte sitter för tight, tänk på att man ska klättra upp och ner i lastbilen! Vitt är jätte snyggt att ha på studenten och de flesta väljer att ha det. Men väljer man istället en ljusblå, ljusrosa eller ljusgul klänning så syns man bättre och alla fläckar av diverse alkohol som brukar uppstå syns mindre!
Välj absolut ett par bekväma skor! Jag lovar, det är ingen rolig dag att springa barfota på!

 

Och alla fester innan då?
När man går på gymnasiet har man ofta inte så mycket pengar att röra sig med, studenten med allt festande blir ofta en dyr period då man vill ha olika nya kläder till varje fest oftast. På GinaTricot finns det just nu massa billiga jättesnygga klänningar, toppar och kjolar! Så jag rekommenderar verkligen att ni går dit och kikar!
De har ju även massa snygga accessoarer.

 

 

 

Till alla er som ska ta studenten i år önskar jag ett stort lycka till i framtiden!
Det är en härlig och spännande period ni har framför er! Njut av varje sekund, för de kommer tyvärr aldrig i repris.

 

Av: KamillaB

Datum för publicering

  • 2008-05-13
Anmäl
2008-05-13 18:00 #1 av: Liss

Jätte bra skrivet:)

Och bekvämma skor tipsar verkligen jag med om!! Hade ett par med kilklack och så ska ju hela skolan gå march genom stan efter avslutning och sånt också. De var inget skönt:P

Även när man har champange frukost så är de rätt bra att ha en inte för tajt klänning osv. Man sitter ju i gräset och håller på och fipplar med kamera och champangeglas och skratt och glädje. Jag kan säga att jag fick några champange fläckar när glada vänner sköt ut korken:P och skorna åkte av i gräset iaf. hehe

Anmäl
2008-05-13 18:33 #2 av: [jenkass]

jag hade ingen klänning på min student, tyckte det var snyggt med vita jeans och en gul topp, och det var jag ensam om att ha :) vad jag ville få fram är att man behöver inte ha klänning för att man är tjej å tar studenten ;)

Anmäl
2008-05-13 18:57 #3 av: Liss

#2 Neh det är också sant:) Kan nog vara rätt skönt med jeans. Fast här var de dyng varm den dagen, så klänning var rätt skönt ändå:)

Anmäl
2008-05-14 18:27 #4 av: Maja

Oooh, nu blir jag bara mer och mer taggad. Vill ha 5 juni nuuuuuuu! =)

Bra artikel! :D 

Anmäl
2008-06-16 20:34 #5 av: Fashion

Min stora syster gick ut i år!! Hon hade en klänning på en fest som var jätte fin. Men hennes klackeskor däremot.. Dom var höga och gjorde ont.

Men på balen hade hon en jätte vacker klänning!! Den var köpt utomlands. Dom skicka in den till sverige, och var jäätte dyyr! Men fin. Den var vit med röda kanter uppe och nere.. Näctan som en röd innerklänning.. =) Det var lyckat!

P.S. Efter den där festen.. ja, på balen valde hon ett par sköna men vackra skor som passa till klänningen:)

Hon har lärt sig en läxa / Jag (;

Anmäl
2008-11-26 14:40 #6 av: Tati

Vita jeans och gul topp låter väldigt fint, det är bra att inte alltid göra som alla andra. Själv hade jag i och för sig vit klänning som alla andra men jag hade i alla fall sytt den själv :P

Anmäl