Medlem i närbild

Modes medlemmar

2008-04-17 19:13 #0 av: __iE

Denna gången är det LinneaG och Jag_De_Bellout tur att får vara med i modes medlemmar-artikel.

Jag_De_Bellout

Beskriv din stil.
Får jag säga det själv så är min stil rockig, men de senaste åren har den blivit lite mer causal, men fortfarande med rockig touche.. Beskriv din stil.

Vad har du för favorit outfit?
Det jag helst har på mig är jeans, tshirt och ett par converse. Vid festligare tillfällen sitter skjorta och kavaj aldrig i vägen!

Vad tycker du om modet som är nu?
Modet i år verkar bli jäkligt neonfärgat som i slutet på 80-talet, har köpt någon detalj bara, men en prickig jacka går fetbort...

Vart brukar du handla dina kläder?
Handlar på H&M, Zara och Topman mest.

Vad kommer bli ditt nästa köp, inom mode?
Nästa inköp är en hel del kläder, Ljusblå Acnejeans, kavaj med matchande skjortor och ett par Ray Ban Wayfarer som pricken över i!

 JAG_DE_BELLOUT

LinneaG 

1.Beskriv din stil.
Hmm..min stil, vet inte riktigt hur den är. På jobbet blir det blåställ och stoor fleecejacka, väldigt trist! Men annars är det oftast jeans, eller nästan alltid. Linnen är jag samlare på, har säkert minst 50st. Linne och kofta eller linne och vringad tröja är det oftast.

2. Vad har du för favorit outfit?
Mina stora favoriter är nog kortkort, 'party'linnen och sånt. Men om jag tar sånt som jag brukar ha på mig så är det ett par mörkblå Replay jenas och ett vanligt linne med en kofta över.

3. Vad tycker du om modet som är nu?
Mina tankar om modet nu är väldigt delade, vissa saker är snyggt men andra känns väldigt gammalt. Gillar inte riktigt alla tröjor och linnen som ser ut som nattlinnen eller pyjamaser. Men stora t-shirtar och sådant går hem!

4. Vart brukar du handla dina kläder?
Det mesta handlar jag på H&M, alltid gillat deras kläder och har alltid varit bra priser när man inte haft en sån stor plånbok. De senaste året har det blivit mer Ginatrico, JC, Salt osv.

5. Vad kommer bli ditt nästa köp, inom mode?
Mitt nästa köp blir nog ett par jeans eller en klänning, vill ha en klänning eller längre linne/t-shirt att ha strumpbyxor med snygga stövlar till. Så stövlar blir nog också ett inköp :)

Av: __iE

Datum för publicering

  • 2008-04-17
Anmäl
2008-04-19 17:36 #3 av: Cattiiis

Rolig läsning, bra jobbat!

Anmäl
2008-04-21 00:23 #5 av: Hansson

Menar att han är en mera jordnära person ingen snobb utan en genom trevlig kille SOM ej behöver ha gubbskjortor som gant,...De ser bara för taskiga ut på en grabb...Tror hellre brudar tar en jeans typ än en snobb med diverse klädmärken.

Han verkar ju gilla kavaj med vid rätt tillfälle. Detta tyder på livserfarenhet...


MVH Hansson

Anmäl
2008-04-21 19:00 #6 av: Im2sexy

Bästa interviewen jag läst ngnsin....

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.