Annons:
Etikettnyheter
Läst 3077 ggr
Liss
2008-03-05 20:16

Nyheter inom Mode

Från tid till tid sammlar jag ihop det nyaste för er att kika igenom. Klicka på länkarna och inspireras av de nya modet.

2008-03-04 Hipp, hippare - hippie i Milano Om New York och London var förutsägbara var trenderna i Milano desto mer överraskande. En tydlig trend är hippiemodet. Förutom hippie- och glamtrenden syns 80-tals­trenden tydligt. 

2008-03-04 Göran vann mot modejätten Marc Jacobs Modeskaparen Marc Jacobs har stulit ett mönster från en sjal som Göran Olofssons pappa gjort på 50-talet. Nu har de kommit överens om ersättning. Scarfen är en exakt kopia av den som Gösta Olofsson skapade på 50-talet med Härjedalens landskapsvapen. 

2008-03-03 Paris modevecka bjöd på kärleksbråk Så var den prestigefulla Paris Fashion Week över för denna gång och därmed har världens absoluta modestäder visat upp sig för denna säsong. New York, London, Milano, Paris och så klart Stockholm. 

2008-03-03 New York och London hoppar över hösten Under modeveckan i New York trängdes modeskribenter från hela världen med modekänsliga kändisar som Chloë Sevigny på visningarna i Bryant Park. 

2008-03-02 Orange är det hetaste heta just nu Skippa den röda tråden och följ modets färg - orange. Det började som höstens nagellacksfärg nummer ett, fastnade på trendkänsliga läppar lagom till nyår och breder nu ut sig på klänningar och accessoarer. 

2008-02-29 Kalsongen som lyfter din hängröv Tydligen har utvecklingen nu gått så långt att män oroar sig över att de har för platt rumpa. Det tror i alla fall underklädesmärket Andrew Christian. 

2008-02-29 Fascinerad av kändisarnas kläder? Satt du klistrad framför Oscarsgalan för att inte missa de glamourösa klänningarna? Är din främsta modeinspirationskälla vad kändisarna har på sig? Du är långt ifrån ensam.

**2008-02-28 Hussein Chalayan+Puma=sant
**Brittiska modedesignern Hussein Chalayan sägs ska göra en kollektion för livsstilsmärket Puma. Stella McCartney och Adidas, Alexander McQueen och Puma samt Cavalli och H&M är bara ett fåtal av alla designsamarbeten vi sett de senaste åren. 

2008-02-27 Amy Winehouse lanserar kläder och smink Stort fan av Amy Winehouse, tuperade frisyrer och tjocka lager eyeliner? Håll dig, snart lanserar sångerskan en egen kollektion med kläder och smink. 

**2008-02-26 Rött är det nya svarta
**I alla fall om man ska tro stjärnorna som gled nerför röda mattan på årets Oscarsgala. Asymmetriskt och axelbandslöst syntes flitigt - och både gravida Jessica Alba och dubbelt nominerade Cate Blanchett bar lila. Vem lyckades bäst? 

2008-02-26 En romantisk dröm i volang Tyll och plisseringar på vårens plagg. Bland vårens trender, plagg, material och mönster är det detaljerna som slutligen gör plagget unikt. I vår ser vi mycket av volanger och plisseringar som ska skapa former. 

2008-02-26 Cavalli blir discokung Roberto Cavalli vill ge sig in i festindustrin. Nu planerar designern att lansera en rad überhotta klubbar runt om i världen. Roberto Cavalli verkar ha fått lite långtråkigt i sin syhörna. Nu planerar designern, som gjorde en gästkollektion för H&M i höst 

**2008-02-25 Wedins nysatsar på accessoarer
**Accent är namnet på Wedins nya accessoarkedja, som under dagarna rullas ut i 60 butiker runt om i Sverige. Tanken är att Accent ska erbjuda trendiga accessoarer som väskor, handskar, scarves, bijouterier, solglasögon och resväskor. 

2008-02-25 Det är dags för SKÄRPNING! Kändisarna väljer att markera midjan i vår. Även i vår ska man skärpa till sig som modemedveten tjej. Efter en tid med breda korsettliknande skärp så är det nu dags för enfärgade och smala. Svart och brunt dominerar. 

Av: LisetteS

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('LisetteS'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('LisetteS', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2008-03-05

Liss - Moderator @ Bodyart.iFokus ☆

Annons:
__iE
2008-03-06 11:14
#1

*tummen upp* :)

Upp till toppen
Annons: