Annons:
Etikettmode
Läst 2166 ggr
__iE
12/22/07, 9:36 PM

Vinterns trender för män

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Vinterns trender för män är mest om vilka jackor som är hetast nu i vinter. Men även vad för material och färg accesoarerna ska vara i.

Vinterns trender i accessoarer till killar och män ska vara i tweed, skinn och lack. Gärna i färgerna svart, brunt, lila och rött.

Vinterns hetaste jackor är duffeln och parkasen. Båda två är klassiska och rejäla plagg, som har sitt ursprung från militären.

Oversizade har varit en trend i höst och kommer också att vara stort nu i vinter.Duffel

Anledningen till duffelns knäppning är att man ska kunna knäppa den även med handskar på. Knapparna är traditionellt sett gjorda utav ben och med några snygga detaljer som skiljer de olika dufflarna åt. Duffeln är i år ett plagg som både är snyggt, värmande och ett bra köp. Färgerna ska vara mörka som svart, marinblått och grått, som det är på de flesta ytterplagg.

ParkasEtt ord beskriver parkasen: oversize! En parkas brukar ha stora och många fickor samt långa längder. En parkas ger en lite "ruffigare" och mindre städat intryck än en duffel. Jackan gör att den passar vissa stilar bättre än andra eller kan den skapa spännande kontraster mot andra. Tillsammans med sneakers och en bylsig sjal blir looken grunge-look och passar vinterns 07/08 perfekt.

Men även dun-/täckjackan och rocken är också en het Rocktrend.

Rocken kan kännas lite väl sval när vintern kommer, men det är ett snyggt och klassiskt plagg som alltid känns rätt. Just nu är det de dubbelknäppta skepparvarianterna som är extra snygga.  

Relaterade länkar

Av: __iE

Datum för publicering

  • 2007-12-22
Annons:
KamillaB
12/22/07, 11:15 PM
#1

Super bra artikel!!

Harrygirl
12/23/07, 4:12 AM
#2

Hahaha, tycker jag känner igen personen på den tredje bilden. :)
Sicken pajas!

Upp till toppen
Annons: