Nyheter

Varm och Vacker i Höst!

2007-10-14 01:54 #0 av: KamillaB

Vad ska man byta ut sommargarderoben mot? Här kommer tre av höstens hetaste trender.

Var varm och vacker!

 

Först kändes det så otroligt jobbigt att behöva stoppa undan alla mina sommarkläder,  klänningar som är så lätta att ta på sig och man behöver inte tänka så otroligt mycket på vilka accessoarer man ska ha till, klänningen gör ju det mesta.

Men nu såg jag något underbart! Jumperklänningen är tillbaka, och den är så rätt i höst! Den mysiga stickade varma vinterklänningen som passar så bra vid alla tillfällen. Och den finns i så många färger, modeller och prisklasser. Det kan väl knappast bli bättre?

Jodå, det kan det visst det! För två andra favoriter är också tillbaka, de höga varma vinterstövlarna och de underbara "kalasbyxorna".  Och tillsammans är dessa tre plagg oslagbara!

Många av de största trendsättarna har dessa plagg i sina kollektioner, bland andra Miuccia Prada, Marc Jacobs, Stella Mccartney och Antonio Berardi.

Jag måste kila ner på stan redan idag och se om de har fått in några snygga varianter utav klänningen ännu.  Gör det du med! Och tipsa mig och alla andra här om du hittar något kap.

Ha en varm och skön höst!

/Kamillab. Din sajtvärd på Mode. Ifokus

 

Datum för publicering

  • 2005 07-14
Anmäl
2007-10-21 21:27 #1 av: [jenkass]

vart kan man hitta jumperklänningen någonstans? måste bara ha!!! :)

Anmäl
2007-10-21 21:32 #2 av: KamillaB

Jag har sett dem på riva, h&m, Zara, kappahl, lindex ja överallt.. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.